904 L rustfritt stål arket/plate

904 L rustfritt stål arket/plate
Chat nå
Produktdetaljer
Med bred erfaring og ekspertise er Beall bransjegruppe en av de ledende 904l rustfritt stål arket/plate produsenter og leverandører. Vi har hundrevis av høyt kvalifiserte arbeidstakere til tjeneste. Vær trygg å bli konkurransedyktig pris 904l rustfritt stål ark/plate for salg med oss.

904L/N08904 rustfritt stål ark erhøy motstand mot korrosjon i et bredt spekter av prosessen.. Vi har om 5000-10000 tonn stål på lager månedlig. Som en av store lager holderen i Kina tilbyr vi den beste prisene, kvalitet, støtte og rask leveringstid
 

904L (UNS N08904) rustfritt stål legering er en super austenittisk stål som er utformet for moderat til høy korrosjonsbeskyttelse i et bredt spekter av prosessen. Kombinasjonen av høy krom og nikkel innhold, kombinert med tillegg av molybden og kobber, forsikre god til utmerket korrosjonsbestandighet.

Med sin høyt legerte kjemi-25% nikkel og 4,5% molybden, 904L gir god klorid stress korrosjon mot sprekkdannelse, pitting og generell korrosjonsbeskyttelse overlegen 316 L og 317L molybden forbedret rustfritt stål.

Legering 904L ble opprinnelig utviklet til å tåle miljøer som inneholder fortynnet svovelsyre. Det gir også god motstand mot andre uorganiske syrer som varme fosforsyre samt mest organiske syrer.


Forespørsel